LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN DEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA, EL PROPER CAP DE SETMANA, SESSIÓ DE CINE-CLUB I UN CONCERT DE BLUES I JAZZ.


La programació estable d’hivern del Teatre Clavé, presenta aquest cap de setmana, dues propostes molt diferents.
Avui divendres, dins el cicle de cine-club, co-organitzat per l’entitat 24 iphs, es projecta la pel·licula “Las mujeres de verdad tienen curvas” de Patricia Cardoso.
La pel·licula parla d’una noia de 18 anys que ha acabat l’institut amb unes notes que li permeten accedir a la universitat. Tot correcte si no fos per que la seva mare pensa que és una bestiesa que les noies estudiïn o puguin accedir a una professió fora de casa. El que desitja per la seva filla és que aprengui a ser una bona mestressa de casa i trobi marit. La determinació d’Ana per poder triar el seu camí a la vida en serveix un duel generacional de difícil resolució. La projecció d’aquesta pel·licula serà divendres a les 10 del vespre.

Diumenge, 8 de febrer, arriba una interessant proposta dins el cicle música i dansa familiar, amb el grup “Tandoori Lenoir”. Es tracta d’un grup format per saxos, guitarra, piano, contrabaix i bateria, que ofereix cançons de jazz, blues i swing. El concert, serà diumenge a les 6 de la tarda, al Teatre Clavé. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, es poden retirar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.