ERC DE TORDERA PRESENTARÀ EN EL PROPER PLE DE L’AJUNTAMENT UNA MOCIÓ ON ES PLANTEGEN LES PRINCIPALS DEMANDES DELS VEÏNS D’HORTSAVINYÀ.


Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera, té previst presentar en el proper ple de l’ajuntament, una moció on apareixen les principals demandes del veïns d’hortsavinyà. El regidor i portaveu d’ERC a Tordera, Bernat Costas, ha recordat que en campanya electoral, el seu grup ja va agafar els compromís amb el veïns d’hortsavinyà, d’intentar solucionar les seves deficiències.

La moció que presentarà ERC de Tordera, en el proper plenari presenta tres demandes principals. En primer lloc, es demana la millora del camí rural de les ferreres fins a Hortsavinyà, i que arriba fins a Calella.

El portaveu republicà, Bernat Costas, també planteja la possibilitat que arribi el servei de correu postal a Hortsavinyà.

Per últim, la mocio d’ERC, també demana la millora de les comunicacions telefòniques a hortsavinyà i que permetin l’accés a internet.

La moció d’ERC, que es va presentar divendres al matí, en el registre d’entrada de l’ajuntament de Tordera, amb l’objectiu que formi part de l’ordre del dia del proper plenari.