EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL PORTA AVUI DUES NOVES XERRADES DINS LES TROBADES DE PARES.


El cicle de trobada de pares, presenta avui dues noves xerrades dirigides al pares amb alumnes en educació infantil i primària. La primera, adreçada a pares amb alumnes en educació infantil, tracta sobre “l’impacte del naixement: emocionalment què suposa” a un quart de 4 de la tarda a l’Emili Vendrell. Seguidament, als pares amb alumnes en educació primària, s’oferirà la xerrada sobre “ser pares avui. Quins models tenim? Què ens serveix?”, a un quart de 6 al local emili vendrell. El cicle trobada de pares, està organitzada per el Consell Escolar Municipal i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera, la diputació de Barcelona, el servei de psicologia municipal i de la fundació catalana de l’esplai.