L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT PROMOU L’ACOMPANYAMENT DE MENORS A L’ESCOLA I A CENTRES D’ENSENYAMENT ESPECIAL.


Una de les darreres iniciatives que es duu a terme des de l’Associació de Voluntariat de Tordera és l’acompanyament de menors a l’escola i a centres d’ensenyament especial. L’acompanyament es realitza en casos específics derivats des de l’Àrea de Serveis Socials.
Com a conseqüència de la nova normativa de trànsit tots els menors han d’anar asseguts al cotxe amb la cadireta reglamentària homologada.
Per aquest motiu, l’Associació de Voluntariat de Tordera demana la col·laboració de totes les persones que disposin de cadiretes per a infants i no les utilitzin, a cedir-les a l’entitat amb l’objectiu de destinar-les a aquesta iniciativa i complir amb la normativa vigent.
Totes les persones interessades a cedir les cadiretes poden adreçar-se a l’Oficina de Suport a l’Associacionisme (dilluns i dimecres de 17 h a 19 h) o bé posar-se en contacte amb l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.