LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN DEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIUMENGE L’OBRA “LA BRISA DE LA VIDA” AMB AMPARO RIVELLES I NURIA ESPERT.


La programació estable d’hivern del Teatre Clavé, presenta aquest diumenge, 15 de febrer, l’obra “La brisa de la vida” de David Hare. L’obra, compta amb un repartiment de luxe, format per les actrius Amparo Rivelles i Nuria espert. “La brisa de la vida” és una representació on les dues actrius s’enfronten en un combat d’esgrima, proposat per David Hare. El motiu? El mateix home compartit per les dues dones al llarg de més d’un quart de segle, conseqüència d’un món de sentiments mai expressats abans, de records, dubtes,… Res extraordinari en la història del món però, si en les seves vides. La representació de “La brisa de la Vida”, serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades ja es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.