EL CB TORDERA PERD A SANTA COLOMA DE FARNERS MENTRE QUE LES NOIES D’EN MARC ALONSO GUANYEN A FIGUERES.


Derrota del CB Tordera a Santa Coloma de Farners per 84-72. Els de casa no van iniciar el partit gaire concentrats, fet pel qual el Farners va aconseguir un avantatge que els de Tordera no varen poder remuntar. Hem de destacar la mala actuació dels arbitres del partit, que varen aconseguir desconcentrar als jugadors durant la primera meitat del partit. El parcial és de 2 victòries i 4 derrotes, que fan que el CB Tordera Sènior es situï en una onzena posició en una classificació que lidera el CB Palamós, el CB Adepaf Figueres B i el CB Salt B. El proper dissabte dia 10 jugaran a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló municipal contra el CB Quart.

Per altra banda, les noies del CB Tordera van guanyar per un resultat de 54 a 49 a favor de les de casa. Va estar un partit molt igualat en tot moment, donat a que es va decidir en l’últim minut. La primera meitat es va dur a remolc amb un màxim desavantatge de 25 a 19. El proper partit serà el diumenge dia 11 a les 17:30, partit que en cas de victòria s’aconseguiria el liderat, és per això que l’equip fa una crida a l’afició per que no es perdi aquest partit.