LA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE LES PORTES ALS JOVES TORDERENCS A PARTICIPAR EN L’ELABORACIÓ DEL PLA LOCAL DE JOVENTUT.


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera informa que el Consell de Joventut obre les portes a tots els joves que vulguin participar en l’elaboració del Pla Local de Joventut i en les diferents qüestions que es tracten durant les reunions periòdiques del Consell.

El Consell de Joventut és un òrgan consultiu de la Regidoria, els objectius del qual són, d’una banda, informar els joves sobre els temes que els afecten dins l’àmbit municipal, i d’altra banda, crear un espai de debat on el jovent torderenc pugui exposar quines són les seves necessitats i iniciatives.
Una de les tasques que s’ha impulsat darrerament des de la Regidoria és la redacció del Pla local de joventut el qual ha d’establir les prioritats dels joves de Tordera en temes com la formació, l’habitatge, l’ocupació o el lleure.

Per aquest motiu, la Regidoria informa que totes les persones interessades a donar la seva visió sobre les directrius que hauria de prendre aquest Pla i formar part del Consell de Joventut, poden adreçar-se a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.

Per altra banda, la Regidoria de Joventut informa que totes les persones que vulguin formar part del fòrum jove de la web ww.tordera.org, poden subscriure’s mitjançant el formulari que trobaran al canal intordnautes.

El fòrum jove és una llista de correu electrònic formada actualment per una seixantena d’usuaris.
Els usuaris registrats exposen lliurement en el fòrum opinions sobre diferents temes d’actualitat així com iniciatives i activitats que es poden dur a terme al municipi.