EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA IMPULSARÀ ASSEMBLEES CIUTADANES EN DIFERENTS SECTORS DE LA POBLACIÓ PER CONÈIXER L’OPINIÓ DEL CIUTADÀ.


El passat dissabte 7 de febrer de 2004 es va celebrar una “Assemblea Ciutadana” al veïnat d’Hortsavinyà per tal de copsar els problemes reals d’aquell entorn i debatre possibles solucions. El Moviment Alternatiu per Tordera, té previst celebrar, en les properes setmanes, un seguit d’assemblees en diversos sectors del municipi, per tal de conèixer l’opinió del ciutadà.

L’assemblea d’hortsavinyà va ser la tercera que ha realitzat en aquest veïnat després de la formació del MAT l’any passat. L’agrupació política, inicia una nova ronda d’Assemblees Ciutadanes que s’aniran celebrant arreu dels veïnats, urbanitzacions i centre de la vil·la tal i com es va prometre durant les passades eleccions municipals, tal i com explica, Jordi Perez.

El regidor del Moviment alternatiu per Tordera, Jordi Perez, fa un balanç molt satisfactori de les assemblees celebrades.