LA REGIDORIA DE CULTURA PUBLICA LES BASES DEL CONCURS LITERARI DE SANT JORDI. EL TREBALLS ES PODEN PRESENTAR FINS EL 22 DE MARÇ.


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera ha publicat les bases del Concurs literari Premis Sant Jordi 2004 per a les categories infantil, juvenil i adulta i en les modalitats de contes breus, poesia i el Premi de recerca local Salvador Vendrell. Les categories infantil i juvenil donaran cabuda als participants entre 6 i 18 anys i estaran dividits en 4 grups d’edat. A partir de 19 anys els participants formaran part de la categoria d’adults.
Cada participant haurà de presentar quatre còpies del treball i haurà d’ anar signat sota pseudònim o lema.

El concurs és únicament d’àmbit local, malgrat que en la modalitat de recerca local –per a majors de 19 anys- s’acceptarà la presentació de treballs en grup en el qual poden formar-hi part persones foranies. En aquest cas el representant del grup haurà de tenir residència a Tordera.

El termini màxim de presentació de treballs serà el dia 22 de març i caldrà lliurar-los a l’Ajuntament de Tordera.  El veredicte del jurat es farà públic el dia 21 d’abril per a la categoria d’adults i el dia 20 d’abril per a les categories infantil i adulta.
Els premis per a les diferents modalitats de les categories infantil i juvenil seran vals per a la compra de llibres i trofeus per als dos primers de cada modalitat, mentre que per a la categoria d’adults seran premis en metàl·lic. Hi haurà dos premis per a les modalitats de contes breus i poesia i un únic premi de recerca local.