IniciNoticiesEsportsEL PAVELLO POLIESPORTIU DE TORDERA, ESTÀ PRÀCTICAMENT ENLLESTIT PER LA SEVA INAUGURACIÓ...

EL PAVELLO POLIESPORTIU DE TORDERA, ESTÀ PRÀCTICAMENT ENLLESTIT PER LA SEVA INAUGURACIÓ A LES PRÒXIMES SETMANES.

Tordera inaugurarà a finals de febrer, el nou pavello poliesportiu municipal. Desprès de mesos de treballs i critiques de l’oposició, l’equip de govern de CiU, podrà estrenar un dels equipament més reclamats per les entitats esportives. El regidor d’esports, Rafel Matas, ha avançat que l’inauguració podria ser el divendres, 27 o el diumenge, 29 de febrer.

El pavelló s’ha construït a la zona del Mas Ros, a la cantonada entre l’Avinguda Països Catalans, on estarà l’entrada principal i el carrer Girona.
El nou pavelló està format per una pista central divisible en tres pistes. Les grades situades a un lateral donaran cabuda a 300 espectadors, tot i que la capacitat del pavelló està adequada fins al miler de persones en cas de celebrar-se actes lúdics o espectacles.
El projecte del pavelló inclou la construcció de sis vestuaris per a equips, tres per a àrbitres, tres magatzems de material, una zona multiusos per a les entitats esportives, zona de musculació, bar i un espai per a les instal·lacions tècniques. A més, el projecte també inclou tot tipus de material esportiu com ara: cistelles de bàsquet, porteries, xarxes de voleibol, de batminton i aparells de gimnàstica. El regidor d’esports, ha reconegut que el pavello, s’ha retrassat dels terminis previstos. 

El nou pavelló poliesportiu estarà adreçat sobretot als esports com el bàsquet, el futbol sala, el voleibol, l’handbol, el bàtminton i per a l’esport de les escoles.

ÚLTIMES NOTÍCIES