LA COMISSIÓ DE FESTES FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN LA RUA DEL CARNESTOLTES, QUE SE CELEBRARÀ DISSABTE 21 DE FEBRER.


La Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera han organitzat per aquest dissabte dia 21, la rua del Carnestoltes.
La cercavila de disfresses començarà a dos quarts de 6 de la tarda des del carrer Amadeu Vives, davant de Can Comte, i passarà per la plaça de Lluís Companys i els carrers de Maragall, avinguda dels Països Catalans, Girona, camí de Mas Martí, camí Ral, Sant Ramon i Ciutadans per acabar a la plaça de l’Església. En aquest punt, el rei Carnestoltes farà el tradicional discurs, hi haurà una xocolatada per als participants i es farà el lliurament de premis per a les diferents categories.

Maria Angels Cayro, recorda que el jurat valorarà la originalitat, la coreografia, el disseny i la gresca, al llarg de tota la rua.

Avui és el darrer dia per formalitzar les inscripcions per participar en el concurs de disfresses. Els interessats, s’han d’adreçar al Servei d?Informació Juvenil, d’11 h a 1 del migdia o de 3 a 5 de la tarda.
El concurs de disfresses d’enguany repartirà més de 1000 euros en premis i el jurat valorarà la confecció, l’originalitat i el disseny de la disfressa.
A banda dels premis, com cada any, la Regidoria ha establert diferents tipus d’ajuts econòmics per a comparses.
D’altra banda, l’associació de Veïns de Sant Pere ha organitzat la festa de Carnestoltes del veïnat per al diumenge, 22 de febrer. La cercavila començarà a les 11 del matí des de la pista poliesportiva.

La rua enfilarà per l’ avinguda de la Costa Brava i els carrers de Montseny, Menéndez Pidal, Moragas, Nadal, Barcelona i Ausiàs Marc. La festa acabarà a la pista poliesportiva. Rosa Maria Salarichs, està molt satisfeta de la resposta ciutadana, que té cada any, la rua de sant pere, els diumenges.

Les inscripcions per participar en el Carnestoltes de Sant Pere es podran fer una hora abans de l’inici de la rua.