LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA ESQUIADA A LA MASELLA, PEL DISSABTE 6 DE MARÇ.


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb el suport del Consell Municipal de Joventut i a proposta del Fòrum jove, han organitzat per al dissabte, 6 de març, una esquiada a La Masella.
La sortida serà a les 5.50 h des del supermercat de Sant Pere i a les 6 del matí des de la plaça de Lluís Companys.

Els preus de la sortida seran de 34 euros per als adults, mentre que per als nens i nenes menors de 12 anys el preu serà de 28,50 euros. Ambdós preus inclouen el viatge amb autocar, el forfait i l’assegurança per a l’esquiador. Totes les persones menors d’edat hauran d’anar acompanyades d’un adult.

La Regidoria de Joventut ofereix també la possibilitat de llogar el material d’esquí o d’snow anticipadament. En aquest cas, el preu del lloguer oscil·la entre els 11 euros (si es lloga material d’esquí) i els 20 euros (si es lloga material d’snow). Josep Llorens, espera una bona resposta en l’activitat, tenint en compte que l’idea va sorgir dels membres del fòrum jove.

Les inscripcions per participar a l’esquiada es podran fer fins al 27 de febrer al Servei d’informació Juvenil o a Ràdio Tordera. En el moment de la inscripció caldrà assenyalar si es vol llogar material d’esquí o d’snow.