L’EMPAT DEL CF TORDERA A BLANES FA QUE ES MANTINGUI LA SEGONA POSICIÓ AL MARCADOR, EN CANVI, EL TORDERA B BAIXA TRES POSICIONS DEGUT A LA DERROTA CONTRA EL NAVATA.


Les nombroses ocasions de gol que va disposar en la primera part el Tordera foren les mateixes que el Blanes va disposar en la segona part o inferiors. El Blanes va fer un gran partit en què, tot i acabar amb nou jugadors, va plantar cara a un Tordera realitzant el seu millor partit de la temporada i que va fer que aconseguissin un merescut empat per 1 a 1. Empat que els ha mantingut en segona posició en una classificació que lidera el CF Salt amb només quatre punts més que els de casa. El proper diumenge els de Tordera es queden a casa i rebran al CF Quart el proper diumenge a les cinc de la tarda.

En canvi el Tordera B va perdre contra el CF Navata en un partit que va dominar en tot moment, sobretot la primera meitat, però un cop el joc va tornar a començar de nou, la bona actuació del porter visitant i dues jugades del Navata, va fer que els de casa acabessin deixant escapar tres punts. Per tant, aquest 1 a 2 suposa el descens de tres posicions en les classificacions, que lideren el CF Hostoles, el CF Tortellà i el CF Caldes. El proper cap de setmana, jugaran al camp del segon de llista, el CF Tortellà, i serà dissabte a les quatre de la tarda.