LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME PREPARA UN CURS DE SOCORRISME BÀSIC A TORDERA I AQUÀTIC A CALELLA.


Creu Roja Alt Maresme organitzarà el mes de març dos cursos de socorrisme. D’una banda es farà un curs de socorrisme bàsic a Tordera i un aquàtic a Pineda de Mar.
El curs de Tordera començarà el dia 1 de març i les places d’inscripció són limitades. El curs de socorrisme bàsic es farà els dilluns i dimecres de 19 a 21 h, tal i com explica, el responsable dels cursos, Toni Garcia.

Per altra banda, l’entitat organitza un curs de socorrisme aquàtic a la seu de Creu Roja de Pineda de Mar. Aquest es farà els dimarts i dijous de 9 a 11 de la nit i constarà de classes teòriques i pràctiques. Toni Garcia, assegura que per participar en el curs de socorrisme aquàtic, cal tenir abans el bàsic.

El responsable dels cursos de la creu roja, Toni Garcia, ha recordat de la forta demanda que existeix a l’estiu de socorristes aquàtics.

Per a més informació sobre els cursos podeu trucar al telèfon de Creu Roja Alt Maresme (93 762 54 11).