UNES 440 PERSONES I 9 COMPARSES PARTICIPARAN DISSABTE A LA RUA DE CARNESTOLTES DE TORDERA 2004.


La Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera han organitzat per aquest dissabte, dia 21, la rua del Carnestoltes.
La cercavila de disfresses començarà a dos quarts de 6 de la tarda des del carrer Amadeu Vives, davant de Can Comte, i passarà per la plaça de Lluís Companys i els carrers de Maragall, avinguda dels Països Catalans, Girona, camí de Mas Martí, camí Ral, Sant Ramon i Ciutadans per acabar a la plaça de l’Església. En aquest punt, el rei Carnestoltes farà el tradicional discurs, hi haurà una xocolatada per als participants i es farà el lliurament de premis per a les diferents categories.

El concurs de disfresses d’enguany repartirà més de 1000 euros en premis i el jurat valorarà la confecció, l’originalitat i el disseny de la disfressa. La regidora de festes, avança que enguany s’han inscrit a la rua 440 persones, una xifra superior que fa un any.

La rua de Tordera, comptarà amb 9 comparses, 4 d’elles amb carrossa. A banda de tres premis per cada categoria, es premiarà amb un pernil a la colla amb més gresca. D’altra banda, l’associació de Veïns de Sant Pere, prepara la seva festa de Carnestoltes del veïnat per al diumenge, 22 de febrer. La cercavila començarà a les 11 del matí des de la pista poliesportiva.

La rua enfilarà per l’avinguda de la Costa Brava i els carrers de Montseny, Menéndez Pidal, Moragas, Nadal, Barcelona i Ausiàs Marc. La festa acabarà a la pista poliesportiva. Rosa Maria Salarichs, està molt satisfeta de la resposta ciutadana, que té cada any, la rua de sant pere, els diumenges.

Les inscripcions per participar en el Carnestoltes de Sant Pere es podran fer una hora abans de l’inici de la rua.