EL CASAL DE LA DONA DE TORDERA, ESTARÀ GESTIONAT PER UNA JUNTA GESTORA, DESPRÉS DE LA RENUNCIA DE LA SEVA PRESIDENTA, SARA NICOLAU I LA SEVA JUNTA.


El casal de la dona de Tordera estarà format, fins al mes de juny, per una junta gestora. L’entitat va celebrar dijous passat una assemblea extraordinària, on un grup de sòcies van decidir formar una junta gestora i evitar la dissolució de l’entitat. El passat 28 de gener, la presidenta de l’entitat i la seva junta havien renunciat del seu càrrec per motius personals, fet que posava en perill la continuïtat de l’associació.

La junta gestora designada en l’assemblea, gestionarà l’entitat fins el mes de juny, data en la qual està previst que s’elegeixi una junta directiva estable.

Sara Nicolau ha assegurat que la junta gestora haurà de treballar a partir d’ara en el canvi de local de l’entitat. Diumenge l’associació haurà d’abandonar l’actual local del carrer ciutadans i en aquest moments s’està treballant en la recerca d’un nou edifici per poder desenvolupar les activitats.

L’assemblea va garantir la continuïtat de les activitats, a l’espera del nou local de l’entitat, segons explica la ex-presidenta Sara Nicolau.

El casal de la dona, compta actualment amb més de 400 sòcies, que participen al llarg de l’any en diversos tallers, cursets i activitats.