IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER DE FINANCES DE LA GENERALITAT, ANTONI CASTELLS, DEFENSA UN GOVERN...

EL CONSELLER DE FINANCES DE LA GENERALITAT, ANTONI CASTELLS, DEFENSA UN GOVERN ESPANYOL ENCAPÇALAT PER JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO, EN UN ACTE DE CAMPANYA A TORDERA.

El conseller de finances de la generalitat de Catalunya, Antoni Castells, va dir dissabte passat a Tordera, que el partit socialista té a les seves mans capgirar la situació política d’espanya, el proper 14 març. L’agrupació local de PSC a Tordera, va organitzar un sopar-miting, on el conseller de la generalitat, va estar acompanyat per un gran nombre de militants i simpatitzants del partit socialista de Tordera. El conseller Antoni Castells, va defensar un govern espanyol encapçalat per Jose Luis Rodriguez Zapatero. Castells, va reiterar que els esdeveniments del cas Carod, han posat de relleu fins a quin punt el partit popular utilitza el terrorisme per finalitats electorals.

El conseller de finances, va explicar els principals punts de treball que presenta els programa electoral socialista, per aquests comicis generals.

El primer secretari del PSC de Tordera, Sergi Ruscalleda, va defensar el model de gestió que proposa el partit socialista, per sobre del model portat a terme pel Partit Popular els darrers anys.
El sopar-miting, del psc de Tordera, ha sigut fins al moment, l’únic acte electoral celebrat a Tordera, de cara les properes eleccions generals del 14 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES