LA FESTA DE CARNESTOLTES DE TORDERA OBTÉ UN NOTABLE ÈXIT DE PARTICIPACIÓ, TOT I L’AMENAÇA DE PLUJA.


La regidoria de festes i la comissió de festes, ha valorat de forma positiva la rua de carnestoltes de Tordera, celebrada dissabte, sota l’amenaça de la pluja. Prop de 400 persones van prendre part en la rua que va començar al carrer Amadeu Vives, va seguir un recorregut pels carrers del municipi, fins acabar a la plaça de l’església , on el Rei Carnestoltes, va fer el tradicional discurs. Seguidament, el jurat qualificador va donar a conèixer el guanyadors en les diferents categories. En Infantil, el tercer premi va ser pels Tic-Tac, el segon per Veronica Massagué i el primer va ser per Eric i Oliver. En categoria general-individual, el tercer premi va ser per Isabel Montalban, el segon va recaure en els Guapos i Guapas i el primer va ser per Joaquim Romero. La categoria de grups el tercer premi va recaure en Maria Engracia Castilla, el segon per les bombolletes de cava i el primer pel Josefina Morava. Finalment, en les comparses el tercer premi va ser per la comparsa Tribo Bató, el segon per la comparsa del club futbol Tordera i el primer va ser per l’associació cultural i recreativa Pere Cot. El jurat també va premiar la gresca de la Colla Antaviana.

Ahir diumenge, el veïnat de Sant Pere, també va viure la tradicional rua del veïnat amb una bona participació de disfresses. La rua que es va desenvolupar per diversos carrers del veïnat, va finalitzar a la pista poliesportiva, amb l’entrega de premis i un pica-pica.