EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL, ORGANITZA AVUI DUES NOVES XERRADES DINS EL CICLE TROBADA DE PARES.


El consell escolar municipal, ofereix avui dues noves xerrades dins el cicle de trobada de pares. L’activitat, va adreçada als pares amb nens en educació infantil i primària. A un quart de 4 de la tarda, s’oferirà la xerrada “L’inici del camí cap a l’autonomia: amb quin bagatge emocional?”, adreçada als pares amb alumnes en educació infantil.
Seguidament, a un quart de 6 de la tarda, es parlarà sobre la relació família escola i altres agents educatius, adreçada al pares amb alumnes en educació primària.
Les xerrades, s’oferiran al local social Emili Vendrell. El cicle de trobada de pares, compta amb la col·laboració del servei municipal de psicologia, la diputació de Barcelona i la fundació catalana de l’esplai.