L’OFICINA DE CATALÀ I L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT IMPULSEN DE NOU EL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT LINGÜISTIC.


Coincidint amb l’inici dels nous cursos de català del nivell bàsic, l’oficina de Català de Tordera promourà, per segona vegada, el programa de voluntariat lingüístic. Aquest programa, que es va impulsar al mes d’octubre passat amb la col·laboració de l’associació de voluntariat de Tordera, té com a objectiu impulsar l’ús del català entre les persones nouvingudes i no catalanoparlants mitjançant sessions de conversa amb una persona catalanoparlant que actuarà de parella lingüística, tal i com explica, la responsable lingüista de l’ajuntament de Tordera, Lourdes Borrell.

El programa comprèn deu sessions d’una hora setmanal. Tots els interessats en participar-hi poden adreçar-se a l’oficina de català o a l’associació de voluntariat, els dilluns i dimecres de 5 a 7 de la tarda.