LA BIBLIOTECA MUNICIPAL, ORGANITZA DIMECRES VINENT UNA XERRADA AMB L’ESCRIPTORA MARIA BARBAL.


La regidoria de Cultura i la biblioteca, han organitzat per al proper 10 de març, una xerrada amb l’escriptora Maria Barbal. La conferenciant, exposarà la seva visió sobre l’estat actual de la literatura catalana i donarà a conèixer alguns aspectes destacats de la seva bibliografia.

Maria Barbal ha tractat gèneres com la novel·la, els contes infantils, teatre i llibres de viatges. L’any 1984 va guanyar el premi Joaquim Ruyra per novel·la “Pedra de Tartera” i al 2001 la generalitat li va concedir la creu de Sant Jordi. L’últim llibre que ha publicat és el titulat “Bella edat”. Maria Angels Cayro assegura que la xerrada s’engloba dins el cicle de converses amb escriptors catalans que impulsa la regidoria i la biblioteca, els darrers mesos.

La xerrada, serà el proper dimecres, 10 de març a les 8 del vespre a la biblioteca.