IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT DE TORDERA DECIDEIX DECLARAR EL MONESTIR DE ROCA ROSSA COM...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA DECIDEIX DECLARAR EL MONESTIR DE ROCA ROSSA COM A BÉ CULTURAL D’INTERÈS LOCAL.

El ple de l’ajuntament de Tordera, va aprovar dijous passat, per unanimitat de tots els partits polítics, declarar el monestir de Roca Rossa com a bé cultural d’interès local. El regidor d’ERC, Bernat Costas, va destacar el patrimoni històric del monument. Costas, demana incrementar la partida pressupostaria corresponent per realitzar millores al monestir.

El regidor de MAT, va aportar l’idea de declarar en el futur el monestir de rocarossa, bé cultural d’interès nacional. Alsina, va demanar una actuació urgent de restauració del monestir.

La regidora de PSC, Conxita Rodriguez, recorda que l’acord serveix per subsenar un error que es va produir en el passat, ja que el monestir de rocarossa ja estava declarat bé cultural d’interès local.

La regidora de Cultura, Maria Angels Cayro, va avançar la formació d’una comissió per treballar en el patrimoni cultural i arquitectònic de Tordera.

Per últim, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va recordar les actuacions de neteja o millora del monestir, es podran realitzar a través de les partides pressupostaries corresponents.

ÚLTIMES NOTÍCIES