LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, ORGANITZA AVUI UNA XERRADA SOBRE AJUTS EN TEMES DE PREVENCIÓ, DINS LA SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS.


La regidoria de Promoció Econòmica de de l’Ajuntament de Tordera ha organitzat per fins al 4 d’abril diferents activitats emmarcades en la Setmana de la Prevenció dels Riscos laborals.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la salut en el treball i donar a conèixer als empresaris, treballadors, autònoms, escolars i al públic en general la importància i la necessitat de la prevenció dels accidents en el lloc de treball.
Avui, a dos quarts de 9 al Teatre Clavé, tindrà lloc una conferència a càrrec de Jordi Martínez, director del Centre de Seguretat i Condicions en el Treball del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat. La xerrada, que serà de caràcter formatiu i informatiu, tractarà “Els ajuts a les PIMES en temes de prevenció”.