L’AJUNTAMENT DE TORDERA DESTINARÀ EL 0,7% DEL PRESSUPOST ALS PAÏSOS DEL TERCER MON.


L’ajuntament de Tordera, destinarà el 0,7% de les inversions reals del pressupost del 2004, als països del tercer mon. El moviment alternatiu per Tordera, va presentar una moció en el ple municipal, per la cooperació i desenvolupament dels països del tercer mon. El regidor del MAT, Josep Alsina, justifica l’intenció de la moció.

El regidor d’ERC, Bernat Costas, va destacar l’importància que l’administració local doni un granet de sorra per ajudar aquest països.

El regidora del PSC, Conxita Rodriguez, espera que l’ajuntament porti a terme la moció aprovada.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, és va comprometre a destinar el 0,7% als països del tercer mon. Tot i això, l’alcalde també va recordar que l’ajuntament ha de destinar els seus esforços per ajudar als ciutadans necessitats de Tordera.

D’aquesta manera, l’ajuntament de Tordera, s’adhereix a la proposta del 0,7% de cooperació pel desenvolupament dels països del tercer mon, que portant a terme diversos administracions del país.