L’ASSOCIACIÓ CINE-CLUB 24IPHS, PROJECTARÀ AVUI EL LLARGMETRATGE “HAY MOTIVO” ON 30 DIRECTORS I PROFESSIONALS DE LA CULTURA CRITIQUEN L’ACTUACIÓ DEL GOVERN EN FUNCIONS DEL PARTIT POPULAR.


L’associació cine-club 24 ips, projectarà avui, el llargmetratge titulat “Hay motivo”, que estava previst projectar abans de les eleccions generals i que és va suspendre en senyal de dol per la víctimes del 11 de març.
La guerra de Irak, l’atur, l’habitatge, el Prestige, la adopció en parelles homosexuals, la manipulació informativa, la immigració, el maltractament a les dones, el terrorisme, i l’assassinat de Couso són alguns dels temes d’aquest llargmetratge col·lectiu, Hay motivo, que agrupa diversos curts filmats per un grup de directors i professionals de la cultura para criticar la actuació del Govern del partit popular. La projecció, serà avui a les 9 del vespre a l’auditori i l’entrada és gratuïta.