RÀDIO TORDERA OFERIRÀ DURANT ELS DIES DE LA FIRA, EMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL STAND SITUAT AL PARC PRUDENCI BERTRANA.


Ràdio Tordera, torna emetre enguany en directe des de la fira mercat del ram. Divendres, al matí, s’iniciaran les emissions ininterrompudes des de l’stand de l’emissora a la fira. A les 5 de la tarda, és portarà a terme la retransmissió de l’inauguració de la fira i a dos quarts de 7, començarà el primer concurs de menjar flams, organitzat pel programa “Hi ha roba estesa”. El programa “En Directe” de TV3, ha confirmat la seva assistència en el concurs per explicar el seu desenvolupament, tal i com explica, l’organitzador del concurs, Joan Mas.

Joan Mas, assegura que el concurs compta amb 15 inscrits i que avui és l’últim dia per apuntar-se.
La prova consistirà en menjar 10 flams el més ràpid possible.

Dissabte, a les 11 del matí, Ràdio Tordera i l’entitat el Niu del Xot, organitzen el Niu de contes, un programa amb lectures de contes infantils en directe, a càrrec dels nens que s’apuntin el mateix dia a l’activitat. El mateix dissabte, a les 7 de la tarda, és sortejarà a l’estand de Ràdio Tordera 1000 litres de gas-oil per calefacció.
Al llarg del cap de setmana, des de l’estand de Ràdio Tordera, s’oferiran informatius, magazines, i radionovel·les, en directe.
L’emissora municipal, també participarà en l’organització de la barraca del ram, dissabte a la nit i amb la plataforma per la pau.
Ràdio Tordera, posarà punt i final a l’emissió en directe des de la fira diumenge, a les 8 del vespre.