LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA, VA TANCAR AHIR LES PORTES AMB UN ÈXIT DE VISITANTS I ACTIVITATS. ENGUANY EL CERTAMEN A CONSOLIDAT LA MOSTRA D’ENTITATS.


El secretari general de telecomunicacions i societat de la informació de la generalitat de Catalunya, Oriol Ferran va inaugurar divendres la 27 ena edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera Les novetats d’enguany van girar entorn de la celebració dels 25 anys democràtics, de la campanya de prevenció de riscos laborals i del projecte Life, de recuperació de l’aqüifer de la Tordera.. Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. En aquesta mostra, es van entregar el premis als millors estands. Es va premiar en 300 euros, a l’estand de Tordera amb Luya, a la millor decoració; un 300 euros mes a Tordera – santa rosa, per el foment dels valors cívico socials i 300 euros a la comissió “La barraca de la fira”, per la seva dinamització.

La fira mercat del Ram, va tornar apostar per els productes innovadors.

Els milers de visitants a la fira, van gaudir de diverses activitats, organitzades per les entitats i col·lectiu locals. Finalment, els restauradors de Tordera, van presentar al llarg del cap des setmana, el plat de la fira, dedicat al peus de porc. L’objectiu era promocionar la gastronomia local. El comitè organitzador de la fira mercat del Ram, començarà treballar a partir d’avui en la preparació de la 28ena edició del certamen, amb l’objectiu d’incrementar els expositors locals.