LA POLICIA LOCAL COMENÇA AVUI I FINS AL 6 DE MAIG, LA CLOENDA DE LA CAMPANYA D’EDUCACIÓ VIAL ADREÇADA ALS ESCOLARS DE TORDERA.


La Policia Local de Tordera ha organitzat durant les últimes setmanes la campanya d’educació vial adreçada als escolars del municipi. El curs ha estat impartit als cursos de 1r, 3r i 5è de primària i als de 2n d’ESO de les escoles de Tordera.
La campanya, que ha estat a càrrec de dos monitors de la Policia Local, ha constat de tres classes teòriques i una de pràctica que es desenvoluparà a partir d’avui i fins 6 de maig a la plaça de l’Església. Per culpa de la pluja, el circuit de mini-karts, s’està desenvolupant en aquest moments, a la pista de l’amistat. El circuit, pretén que els alumnes puguin posar en pràctica allò que han après a l’escola en matèria d’educació vial.

Una altra de les activitats que s’ha organitzat dins aquesta campanya és un concurs de dibuix entre tots els escolars que han pres part en el curs d’educació vial. El jurat, format per un representant de cada escola, un del Teatre Clavé i els monitors del curs, escollirà tres dibuixos finalistes de cada categoria i en sortirà un guanyador de cadascuna. El nom dels guanyadors del concurs de dibuix es farà públic durant l’acte de cloenda del curs, previst per al divendres, dia 7 de maig, al matí, a la plaça de l’Església. Durant l’acte de cloenda hi haurà una actuació infantil, el lliurament de diplomes i un esmorzar per a tots els alumnes que han participat en la campanya.