LA REGIDORIA DE SANITAT, ENGEGA A PARTIR D’AVUI, UN CICLE DE XERRADES, AMB L’OBJECTIU D’INFORMAR ELS ESTABLIMENTS DEDICATS A L’ALIMENTACIÓ DE TORDERA SOBRE LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE LA SALUT.


L’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera informarà els establiments dedicats l’alimentació i la restauració del municipi sobre la nova Llei de Protecció de la Salut promoguda pel Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya.
Segons la normativa, els establiments dedicats al sector de la restauració i l’alimentació tenen uns drets i uns deures que han de complir per garantir la seguretat alimentària dels seus clients.
Amb l’objectiu d’informar aquests sectors, l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera ha signat un conveni amb l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona mitjançant el qual s’adhereix a les actuacions del Programa de Seguretat Alimentaria. La regidora de Sanitat, Merce Jimenez, aposta per donar coneixement a les persones que tracten amb aliments sobre la seva manipulació.

La primera xerrada informativa tindrà lloc avui, i estarà adreçada als responsables dels bars i restaurants de Tordera. Durant la conferència els tècnics podran resoldre els dubtes que es plantegin al respecte de l’aplicació i els sistemes de control de la nova normativa.