TEATRE CLAVÉ, PRESENTA AVUI DINS ELS ACTES DEL 5è ANIVERSARI UNA EXPOSICIÓ DE LA FUNDACIÓ LA CAIXA. DIUMENGE, CENTENARS DE TORDERENCS, VAN ASSISTIR A L’HOMENATGE AL POETA MIQUEL MARTÍ I POL.


El Teatre Clavé, va ser l’escenari diumenge, de l’homenatge al poeta Miquel Martí i Pol. L’acte, estava inclòs dins la celebració del 5è aniversari de la fundació del Teatre Clavé. El poeta Miquel Martí i Pol, era padrí i patró del Teatre Clavé, des dels seus inicis i havia visitat l’equipament i Tordera en diverses ocasions.
Miquel Martí i Pol va estar present en la inauguració parcial i total del Teatre Clavé. L’homenatge, va consistir entre d’altres, amb la projecció d’un audiovisual, elaborat per la Fundació del Teatre Clavé i la lectura de 5 haikus, a càrrec de la cantant, Lidia Pujol. Avui, dins els actes del 5è aniversari de la fundació clavé, s’inaugurarà una exposició de la “fundació La Caixa”, titulada “El museu domèstic”. L’exposició és un recorregut per les fotografies d’Antoni Amatller.

L’acte d’inauguració, tindrà lloc avui, a dos quarts de 8 del vespre, a la sala d’exposicions del Clavé. El Museu domèstic de Antoni Amatller, és podrà visitar fins al 30 de maig.