Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppDarrera setmana de votació dels Pressupostos Participats

Darrera setmana de votació dels Pressupostos Participats

La fase de votació del pressupostos participats segueix en marxa. En total, l’edició d’enguany ha recollit 130 propostes, gairebé el 50% més que l’any passat. D’aquestes, s’han validat tècnicament 113 propostes de projectes, que han estat aprovades pel Consell veïnal. El regidor encarregat del projecte, Rafa Delgado destaca les principals propostes presentades.

Rafa pressupost

El període per escollir les propostes per a cada zona estarà oberta fins al 31 de gener. Podran votar telemàticament totes les persones majors de 16 anys, empadronades a Tordera i les qui tenen segona residència (en aquests casos podran votar prèvia sol·licitud mitjançant instància telemàtica a l’Ajuntament de Tordera).

ÚLTIMES NOTÍCIES