IniciNoticiesEntitats L'AJUNTAMENT DE TORDERA, FINALITZA DIJOUS EL PERIODE D'INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA, FINALITZA DIJOUS EL PERIODE D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN LA QUARTA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL AL TEATRE CLAVÉ.

L’Àrea de Serveis Personals prepara la IV Jornada d’Associacionisme Local per al proper 22 de maig al Teatre Clavé.
Durant tot el dia s’hi organitzaran diferents conferències i tallers de treball sobre temes relacionats amb l’associacionisme i la participació ciutadana.
L’objectiu de la Jornada és consolidar l’acte com un espai de reflexió i debat en el qual les entitats puguin intercanviar experiències i disposar d’elements i estris per millorar la seva gestió.

Aquest any la Jornada s’ha establert com a acte associat al Fòrum Barcelona 2004, motiu pel qual tots els assistents a l’acte rebran una entrada per participar en el Fòrum de les Cultures.
De la mateixa manera i tal com es va fer en la darrera edició, als participants se’ls obsequiarà amb una entrada per assistir a l’obra “Comissaria especial per a dones” que representarà l’entiat Fòrum Teatre i Cultura el mateix dia 22 a les deu de la nit al Teatre Clavé.
La jornada serà gratuïta per als membres de les entitats locals i de 15 euros per a persones no vinculades a associacions de Tordera. Les inscripcions per participar en la jornada es poden formalitzar fins al 6 de maig, a través de la pàgina www.tordera.org o l’ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES