Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppL’Associació de Comerciants Tordera Centre es queda sense relleu

L’Associació de Comerciants Tordera Centre es queda sense relleu

L’Associació de Comerciants Tordera Centre es troba en un moment d’impàs. Les persones que han gestionat l’entitat durant els darrers 20 anys han decidit fer un pas al costat, però de moment no han trobat substituts.

Asseguren que la història es repeteix respecte quan van entrar. La que fins ara havia estat la junta de l’Associació ja va entrar quan una altra ho havia deixat. Tot i que en una primera instància no es va presentar ningú, finalment s’hi van posar algunes persones. Ara, passa el mateix. Però de moment no hi ha relleu. Això suposa que tota l’activitat i les campanyes conjuntes dels comerços del centre del poble han quedat aturades.

Josep Borrell, expresident de l’Associació de Comerciants Tordera Centre, explica la situació.

Josep Borrell

L’associació de comerciants no està dissolta però està aturada a l’espera de noves iniciatives i persones que vulguin posar-se al capdavant.

ÚLTIMES NOTÍCIES