LA CLOENDA DE LA CAMPANYA D’EDUCACIÓ VIAL ADREÇADA ALS ESCOLARS DE TORDERA, OFEREIX PER DIVENDRES L’ACTE FINAL A LA PISTA L’AMISTAT.


La Policia Local de Tordera ha organitzat fins al 6 de maig la cloenda de la campanya d’educació vial. El curs ha estat impartit als alumnes de 1r, 3r i 5è de primària i als de 2n d’ESO de les escoles de Tordera.
Tal com es va fer l’any passat, la pista de l’amistat acull un circuit de mini-karts perquè els alumnes puguin posar en pràctica allò que han après a l’escola en matèria d’educació vial. Divendres, es farà l’acte de cloenda del curs, previst per la pista l’amistat. Durant l’acte de cloenda hi haurà una actuació infantil, el lliurament de diplomes i un esmorzar per a tots els alumnes que han participat en la campanya.

Tots els dibuixos participants s’exposaran a la biblioteca fins al 8 de maig. La mostra de dibuixos es podrà visitar totes les tardes de dos quarts de 5 a dos quarts de 9 del vespre i el dissabte, de 10 h a 1 del migdia.