Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppEl CFTordera goleja i el CPTordera aconsegueix un punt en el seu...

El CFTordera goleja i el CPTordera aconsegueix un punt en el seu partit de retorn a la competició

Aquesta jornada ens ha deixat tres partits ajornats pel que fa a en els primers equips. Els dos sèniors del CEEB Tordera no van poder disputar la seva jornada per la detecció de casos positius dins les seves plantilles. De fet, el partit de la copa Catalunya femenina es va acabar suspenent la mateixa tarda de divendres. I el sènior de l’Atlètic Club Tordera Parc també va ajornar el seu duel contra el Guíxols pel dissabte 29 de gener.

Si ens centrem en la competició, el CFTordera va fer els deures i amb nota en aquesta jornada de la segona catalana. Un gran “Gio” amb un hat-trick i “Pide” van ser els encarregats de tombar el Torroella al municipal d’esports per 4-0.

Pel que fa al CPTordera, es va deixar dos punts en el Parroquial el dissabte al vespre. En un partit que dominava per 4-1, la falta d’encert i sobretot la falta de rodatge després de portar més d’un mes sense competició, va fer que el Deportivo Liceo aprofites les errades i la falta de ritme dels torderencs per acabar empatant el partit amb el definitiu 4-4.

I en un darrer apunt esportiu, aquest cap de setmana a la categoria de futbol d’empreses, teníem derbi entre el Sant Andreu Veterans CFTordera i el Torderenc. Victòria dels líders, els grocs i vermells per 2-0 gràcies al doblet de Brian Lucena.

ÚLTIMES NOTÍCIES