Dimarts, 17 maig, 2022
IniciApp532 nous casos de COVID a Tordera en només 7 dies

532 nous casos de COVID a Tordera en només 7 dies

Els casos positius de coronavirus a Tordera continuen a l’alça una setmana més. Durant l’última setmana s’han registrat 532 casos positius de Covid-19 i un total de 866 positius els últims 14 dies. El risc de rebrot es situa molt alt amb un valor de 4675.60. Puja també l’índex de reproducció de l’epidèmia a 1.29 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1). El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, explica la situació actual.

Heredia 21 gener

Val a dir que la immensa majoria de persones amb COVID-19 tenen actualment símptomes lleus, semblants a un refredat o una grip. Però les dades reflecteixen també que encara hi ha casos amb complicacions, ingressos i hi torna a haver defuncions.

ÚLTIMES NOTÍCIES