Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppEl gran recapte deixa menys recaptació que anys anteriors en el centre...

El gran recapte deixa menys recaptació que anys anteriors en el centre de distribució d’aliments

La supervivència del magatzem passa pel tradicional, i arrelat, Gran Recapte d’Aliments. Però l’edició del 2021 només va aconseguir recollir una suma de 3.636.245 euros, una xifra que representa el 50% del que l’entitat va recaptar l’any anterior assolint una xifra rècord, amb 7,8 milions d’euros. La formula, tal i com ja s’havia tastat l’any 2020, va ser en forma de donacions econòmiques. Fins al març l’entitat no preveu que el crèdit recaptat es tradueixi en quilos. El  coordinador del centre d’aliments de Tordera, Manel Salvador assegura que mentrestant continuen nodrint-se de donacions de particulars, institucions i supermercats, malgrat que han baixat.

baixa aliments

El centre de distribució d’aliments i roba de Tordera realitza cada mes unes 150 entregues a les famílies necessitades del municipi. El centre es troba al polígon industrial de Can Verdalet.

ÚLTIMES NOTÍCIES