L’AJUNTAMENT DE TORDERA, FINALITZA AVUI EL PERIODE D? INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN LA QUARTA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL AL TEATRE CLAVÉ.


L’Àrea de Serveis Personals prepara la IV Jornada d’Associacionisme Local per al proper 22 de maig al Teatre Clavé.
L’objectiu de la Jornada és consolidar l’acte com un espai de reflexió i debat en el qual les entitats puguin intercanviar experiències i disposar d’elements i estris per millorar la seva gestió.

A la tarda, se celebraran tallers de treball simultanis a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, sobre com parlar amb públic, disseny i formulació de projectes i la transparència de les organitzacions no lucratives.
Aquest any la Jornada s’ha establert com a acte associat al Fòrum Barcelona 2004, motiu pel qual tots els assistents a l’acte rebran una entrada per participar en el Fòrum de les Cultures.
De la mateixa manera i tal com es va fer en la darrera edició, als participants se’ls obsequiarà amb una entrada per assistir a l’obra “Comissaria especial per a dones” que representarà l’entitat Fòrum Teatre i Cultura el mateix dia 22 a les deu de la nit al Teatre Clavé.
Avui, finalitza el període per formalitzar les inscripcions, a través de la pàgina www.tordera.org o l’ajuntament.