Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppEl carrer Canigó canvia avui de sentit a la circulació

El carrer Canigó canvia avui de sentit a la circulació

Aquest matí entra en vigor el canvi de sentit a la circulació en el carrer Canigó. En aquest carrer s’entrarà per la rotonda de l’avinguda Fibracolor i se sortirà girant a la dreta en el carrer Amadeu Vives. Durant els darrers dies s’ha prohibit provisionalment l’estacionament en aquest tram per poder finalitzar les tasques de la nova senyalització.

Recordem que des de dilluns està tallat el trànsit l’accés a la Mina d’or i Can Buscà amb la carretera BV-5122. L’alternativa és accedir per la urbanització de Parc dels Prínceps. Els treballadors/es de l’empresa “DECOTEC” hauran d’accedir al seu lloc de treball per l’entrada de l’empresa Citresa-Suntory.

ÚLTIMES NOTÍCIES