LA POLICIA LOCAL, FINALITZA LA CAMPANYA D’EDUCACIÓ VIAL, AMB UN FI DE FESTA, A LA PISTA DE L’AMISTAT, AMB L’ASSISTÈNCIA DE TOTS ELS ALUMNES PARTICIPANTS.


La pista de l’amistat, ha sigut l’escenari aquest matí, de l’acte final de la campanya d’educació vial a les escoles de Tordera. Els alumnes participants en la campanya, han gaudit avui d’una actuació infantil, el lliurament de diplomes i un esmorzar. L’acte també ha servit per fer el lliurament dels premiats del concurs de dibuix, que s’havia organitzat en motiu de la campanya de sensibilització viària. Els guanyadors per cursos han estat els següents: en primer de primària, el tercer premi, ha sigut per Rebeca Sevilla, el segon per Eduard Bellido i el primer per Oriol Serra, tots del col·legi Sant Josep; Els guanyadors de 3 er de primària, el tercer premi per Daniela Quintero del col·legi Ignasi Iglesias, el segon per Adrià Peñas de l’escola Brianxa i el primer per Adrià Tort del col·legi Sant Josep; Els guanyadors de 5è de primària, el tercer premi per Marta Torner i el segon per Josep Espinosa, tots dos del col·legi Sant Josep i el primer premi per Maria Cinta Gomez del Ignasi Iglesias. Finalment, els guanyadors de 2n d’ESO, el tercer premi per Violant Arnivas de l’institut Lluis Companys, el segon per Eduard Sanchez, de l’escola Brianxa i el primer per Alicia Vilageliu del col·legi Sant Josep. La monitora del curs, Montse España, feia avui un balanç molt positiu de la campanya, a banda, d’explicar el que han après els escolars de Tordera.

Durant tota la setmana, la pista de l’amistat, ha acollit un circuit de mini-karts, on els han posat en pràctica allò que havien après a l’escola en matèria d’educació vial.
La campanya, que ha estat a càrrec de dos monitors de la Policia Local, i ha constat de tres classes teòriques i una de pràctica.