ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA DONEN SUPORT A LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE PER A PARTICIPAR EN COMPETICIONS INTERNACIONALS.


L’ajuntament de Tordera donà suport a la Federació Catalana de patinatge per a participar en competicions internacionals d’hoquei patins i patinatge. Els grups municipals de CiU i PSC, van presentar en el ple ordinari del passat dijous, una moció per defensar les seleccions catalanes esportives i en especial a la d’hoquei patins i patinatge. El regidor d’esports, Rafel Matas, va expressar el seu recolzament a la federació catalana de patinatge, tenint en compte la tradició d’aquest esport a Tordera.

La regidora del PSC, Conxita Rodríguez, va defensar les seleccions catalanes d’hoquei patins i patinatge i va felicitar a la federació per el reconeixement obtingut.

El regidor d’ERC, Bernat Costas, va lamentar les pressions d’administracions estatals i europees, per tal que Catalunya no sigui reconeguda.

El regidor del MAT, Josep Alsina, desitja que aquest primer reconeixement sigui ratificat el mes de novembre en la comissió internacional de patinatge.

Precisament, els torderencs Jordi Camps i Josep Enric Torner, ocupen actualment el càrrec de seleccionadors català masculí i femení, respectivament. Darrerament, la secció d’hoquei en linea, ha decidit no participar en un campionat del mon, davant les pressions d’institucions estatals i europees.