EL CLUB FUTBOL TORDERA ÉS AVUI EL COL·LECTIU CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El membre del club futbol de Tordera, Jordi Massana és avui el convidat en l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. El club va organitzar el passat estiu unes 24 hores de futbol i el tradicional escoles d’estiu de futbol. Massana es mostra satisfets amb les actuals instal·lacions del club, amb dos camps de gespa artificial. Tot i això, Massana reclama una remodelació dels vestidors. L’escoltem en un fragment de l’entrevista.

En l’entrevista, dins l’espai La Terenyina, Jordi Massana parla sobre el nombre d’equips que formen el club, de les expectatives esportives per aquesta temporada, entre d’altres temes. L’entrevista amb el club futbol Tordera la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.