L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA DIVERSOS ACTES DE CAMPANYA PER LES ELECCIONS EUROPEES.


L’agrupació socialista de Tordera, organitza aquest dies diversos actes de campanya electoral, en motiu de les eleccions europees. El dissabte, s’ha preparat un sopar amb militants i simpatitzants, amb la presència del candidat del PSC, Raimon Obiols.

Tots els interessats en assistir en el sopar que se celebrarà a Ca la Maria a les 10 del vespre, poden trucar a partir de les 8 del vespre al 93.764.09.37 o bé al email: joseppsc@telefonica.net. D’altra banda, l’agrupació local, organitza una sortida amb autocars per assistir al miting final del partit al palau Sant Jordi de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació de Josep Borrell, Raimon Obiols, Pasqual Maragall, Jose Montilla i Jose Luis Rodriguez Zapatero. La regidora torderenca, Conxita Rodriguez, creu que l’acte pot ser molt interessants per tots els assistents.

Totes les persones interessades en assistir en el miting final del PSC poden trucar al 93.764.09.37. Per últim, l’agrupació local, informa que la consellera d’interior, Montserrat Turà, vindrà diumenge a Tordera, on repartirà clavells entre els visitants al mercat. La consellera, estarà a la parada del PSC, davant del sindicat, de 10 a 12 del migdia.