LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ, ACULL AVUI I DIUMENGE PROPOSTES DINS EL CICLE DE CINE-CLUB I MÚSICA POPULAR I TRADICIONAL.


La programació estable de primavera del Teatre Clavé, ofereix per aquest cap de setmana propostes de cine i música popular i tradicional. Avui és projectarà “Te doy mis ojos” de Icíar Bollaín. Aquesta pel·licula, ha aconseguit nombrosos premis entre els quals destaquen el Goya i la concha de plata a la millor interpretació masculina i femenina i premi a la millor pel·licula. La projecció, començarà avui a les 10 del vespre.
Diumenge, 6 de juny, arriba una interessant proposta dins el cicle de música popular i tradicional, amb l’actuació de Quico el célio, el noi i el mut de ferreries. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, assegura que el grup és coneix a banda de la música del grup, per la seva vinculació amb les terres de l’ebre i la lluita contra el pla hidrologic.

Aquest grup, amb una original manera d’entendre la música, presentarà a Tordera el seu espectacle “mira bé el que et dic”. El concert, serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.