EL CARISMÀTIC GRUP TORDERENCS DELS ANYS 60, ELS BARLAK’S ORGANITZEN DISSABTE UN CONCERT-BALL A LA PISTA L’AMISTAT.


Quatre anys desprès de la seva última actuació al Teatre Clavé, el carismàtic conjunt torderenc dels anys 60, els Barlak’s organitza un concert-ball el proper dissabte, 5 de juny a la pista l’Amistat. Dos membres del grup, recorden per Ràdio Tordera, com es va produir el retrobament del grup, fa 4 anys.

L’entrada al concert-ball serà gratuïta i com a fi de festa actuarà també el grup dels 60 Bit Shadow, format per excomponents de mítiques bandes com Los mustang, Los 5 diablos, IV Dinastía, Els Llamps i Los Gringos.
El concert -ball amb els Barlak’s i Bit Shadow, començarà a les 10 del vespre, a la pista de l’amistat i rep el suport de l’Ajuntament de Tordera, el grup Montegre i el bar pista l’Amistat.