L’AJUNTAMENT DE TORDERA, INICIA UN PROJECTE PER CONÈIXER LES NECESSITATS I CARACTERÍSTIQUES DELS JOVES DEL POBLE.


L’ajuntament de Tordera ha iniciat un projecte d’anàlisi i diagnòstic de la realitat juvenil, amb l’objectiu d’ordenar, desenvolupar i millorar les polítiques municipals de joventut. Tordera amb el suport del Consell Comarcal del Maresme, han destinat recursos tècnics per al coneixement de les necessitats, característiques, mancances i oportunitats de la població jove d’entre 15 i 29 anys. Es tracta d’un pla que es proposa com a fita principal facilitar als ajuntaments de la comarca recursos i suport que afavoreixin el desenvolupament de polítiques locals de joventut.

La segona fase del projecte, basada en metodologies qualitatives, es faran 22 grups de discussió amb joves i amb nou professionals relacionats amb les temàtiques estudiades: habitatge, salut, participació, formació i treball. A banda de Tordera, també participaran en aquest projecte Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Canet de Mar, Dosrius, Montgat, Premià de Mar i Sant Pol de Mar.