IniciNoticiesCultura LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ FA UN BALANÇ POSITIU DE LA...

LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ FA UN BALANÇ POSITIU DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA. L’EQUIPAMENT ACULL AVUI L’INAUGURACIÓ D’UNA EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DE BELLES ARTS.

La Fundació del Teatre Clavé, va tancar la setmana passada la programació estable de primavera, amb el concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. El Teatre Clavé, ha acollit el darrers mesos grans produccions teatrals, com Las memorias de Sara Bernhardt o Maria Rosa, d’Àngel Guimera. També ha destacat el concert que va oferir el 25 d’abril, el gaiter Carlos Nuñez.

La programació estable de Primavera, també ha comptat amb diverses propostes, dins el cicle de teatre familiar i cine –club.
D’altra banda, el Teatre Clavé inaugurà avui una exposició dels alumnes de l’aula de Belles Arts. La mostra, es podrà visitar fins a finals de mes, en els horaris habituals.
L’equipament cultural, també està realitzant aquest dies les mostres de les aules de formació artistica. Precisament, aquest diumenge, s’oferirà la mostra de teatre a les 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES