L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU COMENCEN AQUEST CAP DE SETMANA LES FESTES DEL BARRI, AMB ACTIVITATS PER TOTS ELS GUSTOS.


El veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebrarà durant els propers dies la seva festa organitzada per la Junta de l’Associació de Veïns.
Els actes començaran avui amb el sopar popular a la plaça del Pi i el ball inaugural amb l’orquestra Maracaibo. Demà dissabte, els actes s’iniciaran a les sis de la tarda amb un concurs de dibuix per als nens i nenes de 0 a 12 anys. Tots els dibuixos participants estaran exposats al local social durant els dies de la festa.
A les vuit del vespre tindrà lloc una sardinada a l’esplanada davant del local social i a dos quarts de nou hi haurà una competició de bitlles catalanes amb la col·laboració de l’Associació l’Amistat. A les onze de la nit hi haurà de nou ball amb el conjunt Startquartet.
Diumenge, dia 20, els actes es reemprendran a la una del migdia amb un vermut popular al local social. Per assistir al vermut caldrà adquirir prèviament el tiquet al local.
A les quatre de la tarda es farà el concurs de truc i botifarra al local i a dos quarts de cinc hi haurà una festa de l’escuma a la plaça del Pi. Per a dos quarts de nou del vespre s’ha organitzat una audició de sardanes, amb la col·laboració de l’Associació La Nostra Dansa i a les deu de la nit hi haurà ball i concurs de ball amb l’orquestra Maracaibo. El president de l’associació de veïns, Antoni Fernandez, explica que s’han augmentat els dies de festa, respecta anys anterior.

La setmana vinent, el dimecres, dia 23, es celebrarà la revetlla de Sant Joan amb ball a càrrec de l’Orquestra Alborada. Durant el transcurs del ball s’escollirà la pubilla del veïnat que substituirà Carme Neira. Malgrat que Neira, finalitzarà aquest dia el seu pubillatge de veïnat, seguirà fins al mes d’agost lluint la banda de pubilla de Tordera i fins al proper any la banda de pubilla del Maresme.

Per dissabte, dia 24, s’ha organitzat una xocolatada a les onze del matí davant del local social i a dos quarts de dotze es farà una xeringada i jocs de cucanya per a la mainada.
A les dotze del migdia es farà l’ofici solemne a l’ermita de Sant Andreu i a les vuit del vespre hi haurà un recital de guitarra i dansa amb Diego Cortés, M. José López i M. Del Mar Fuentes.
Aquest acte l’obrirà una actuació de les alumnes d’espanyol de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé. Els actes de la festa de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí finalitzaran el dia 24 amb un ball a la plaça del Pi a càrrec del conjunt Loden.