Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppLes depuradores de Terra Brava i Agora Parc entre les inversions del...

Les depuradores de Terra Brava i Agora Parc entre les inversions del CCM pel 2022.

El Consell Comarcal del Maresme -amb unes finances sanejades i sense endeutament- encara el 2022 amb un pressupost de 52.130.019,52 euros.

Es tracta d’un pressupost prudent que es manté especialment sensible a la realitat social i econòmica i a la necessària transformació de la comarca per mitigar els efectes del canvi climàtic. En aquest sentit, perfila les seves actuacions en els eixos de lluita contra les desigualtats socials i territorials, l’impuls de la reactivació econòmica i el foment d’accions per fer front a la situació d’emergència climàtica.

En l’àrea de medi ambient i canvi climàtic destaca la inversió per la construcció de dues EDAR’s a Tordera (EDAR Terra Brava i EDAR Àgora Parc).  Ho explicava la consellera delegada de medi ambient i canvi climàtic, Montserrat Garrido, en declaracions a Ona Maresme.

depuradores

El sanejament dels comptes permetrà al Consell Comarcal del Maresme disposar d’un fons de contingència per poder actuar de manera immediata davant de fets sobrevinguts com el que vam viure a principis de 2020 amb el temporal Glòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES