Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppERC promou la campanya comprar al comerç local té premi

ERC promou la campanya comprar al comerç local té premi

Per aquestes dates nadalenques, l’agrupació local d’ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà impulsa la campanya comprar al comerç local té premi. La iniciativa proposa presentar 3 tiquets de compra de comerços locals per un valor superior a 10 euros en els punts de recollida que faran i d’aquesta manera aconseguirà un campanar de Tordera per decorar l’arbre de Nadal. Ens ho explica la regidora, Marta Paset.

campanar erc

El punts de recollida d’aquest campanar per decorar seran els dissabte 11 i 18 de desembre de 10:00h a 13:00h a la Plaça de la Concòrdia i els diumenges 12 i 19 de desembre de 10:00h a 13:00h al mercat de la fruita (entre carrer Amistat i Carrer Doctor Carreras).

ÚLTIMES NOTÍCIES